top of page

Uniguide besökte Skandia Fastigheter


AktivBo är fastighetsbranschens ledande analysföretag vad gäller att samla in data och analysera vad fastighetsbolagens kunder tycker i olika frågor.

AktivBo Analytics är en tjänst där datadriven analys hjälper fastighetsbolag att i realtid få feedback på hur deras hyresgäster, kunder, upplever förvaltning och servicegrad. Resultatet kan sedan jämföras med data från ca 450 fastighetsbolag vilket ger en heltäckande bild av kundnöjdheten hos det enskilda fastighetsbolagets kunder.


Skandia Fastigheter har varit kund hos Uniguide i 13 år och under den tiden har Uniguide levererat kundtjänst och felanmälan-tjänst till Skandia Fastigheter. I januari bjöd fastighetsbolaget sina underleverantörer, däribland Uniguide, till ett event där AktivBo presenterade Skandia Fastigheters resultat från AktivBo Analytics.


- Det var glädjande att höra att Skandia Fastigheters resultat kopplat till de tjänster vi levererar fick ett mycket gott betyg och att kunden vill utveckla samarbetet med oss, säger Linn Sandström, teamleader på Uniguide.


Övriga medarbetare att representera Uniguide var Kaisa Kivioja, kundansvarig, och Radisa Kuzeljevic, också han kundansvarig.


Skandia Fastigheter äger kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter främst i de tre storstadsregionerna. Den uthyrningsbara ytan är ca 1,2 miljoner kvadratmeter.


91 views0 comments

Comments


bottom of page