top of page

PropTech Sweden hyr lokal av Uniguide under Almedals-veckan

PropTech Sweden kommer att hyra delar av Uniguides lokaler under Almedals-veckan 2024. PropTech Sweden, grundat 2019, är ett nätverk för alla aktörer som är involverade inom fastighets- och byggteknologi.


Organisationens uppdrag är att hjälpa företag och organisationer att skapa och utveckla effektivare och smartare fastigheter i syfte att gynna hyresvärdar, hyresgäster och leverantörer av tjänster till fastigheter.


"Uniguide och PropTech Sweden är två olika verksamheter, men det som förenar oss är att vi båda vill hjälpa fastighetsföretag att arbeta mer effektivt genom tekniska lösningar och förbättrad servicegrad. Det är kul att kunna hitta samverkansformer under Almedals-veckan, som historiskt sett varit en viktig arena för dialog och utveckling inom fastighetsförvaltning och byggnation", säger Uniguides vd Andreas Sjöberg.


Årets Almedalsvecka arrangeras den 25 till 28 juni och PropTech Sweden kommer att disponera lokalen som ligger på Specksrum5, mellan den 25 och 27 juni.18 views0 comments

Commentaires


bottom of page