top of page

Hos Castellum spolar hyresgästerna toaletten med regnvatten

Uniguide är stolt leverantör till Castellum, ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag. Uniguide förser Castellum med tjänsten service- och felanmälan, så att hyresgästerna ska få bästa möjliga stöd och bemötande.


Castellum äger till största delen kommersiella fastigheter som innehåller kontor, butiker och logistikverksamheter. Ett av bolagets hållbarhetsmål är att vara helt klimatneutrala senast 2030. I Örebro står sedan några år en byggnad som heter Citypassagen. Den innehåller moderna och flexibla kontor med plats för 1 000 arbetsplatser och med en uthyrningsbar yta på 15 000 kvadratmeter.


Citypassagen är byggd med hållbarhetsfokus med solceller på fasaden, WC-spolning med regnvatten och gröna hyresavtal för att nämna några exempel. Citypassagen är bara ett av alla exempel där Castellum varit innovativa när det kommer till hållbarhet.


Ta gärna del av länkarna nedan om Citypassagen och som beskriver hur Castellum använder regnvatten till byggnadens WC:s för att spara energi och hushålla med vatten. I filmen berättar Castellums Kennet Ahlbom, teknisk informationsansvarig, om byggnaden.


21 views0 comments

Comments


bottom of page