top of page

Fullt hus hos Uniguide när Proptech och Sweco inledde arrangemang under Almedalsveckan

Uniguide har sedan många år tillbaka sina lokaler i centrala Visby. Under Almedalsveckan har Uniguide glädjen att välkomna Proptech Sweden och Sweco som båda arrangerar flera seminarier under veckan.


Proptech Swedens uppdrag är att hjälpa företag och organisationer att skapa och utveckla effektivare och smartare fastigheter i syfte att gynna hyresvärdar, hyresgäster och leverantörer av tjänster till fastigheter.


"Vi är väldigt nöjda med både arrangemanget och tillströmningen av folk på seminarierna", säger Roger Tofft, initiativtagare till Proptech Sweden.


Sweco Sverige är en av Europas största företag inom försäljning av kvalificerade tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer och har drygt 7 000 medarbetare i Sverige.


"Vi kör hårt på hållbarhet och då är det på sin plats att återbruka gammalt material även när vi arrangerar våra seminarier", säger Elise Grosse (till höger på bilden nedan) som tillsammans med kollegorna Charlie Gullström (till vänster) och Camilla Goliath (mitten) såg till att ställa iordning allt inför tisdagens startskott av Almedalsveckan 2024.


På bilden längst ner syns Swecos "hemmaplan" under Almedalsveckan där allt material är i retrostil. Taket är ett gammalt segel och alla möbler kommer från återbruk. Fåtöljerna som skymtar till vänster är hämtade från tidigare garnisonen i Visby.29 views0 comments

Comments


bottom of page